Erol BAŞARAN - Okul Müdürü

1977 Düzce Akçakoca doğumludur.İlk ve Orta öğretimini Akçakoca´da Yüksek öğretimini Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünde yapmıştır.Yüksek lisansını ´´eğitim yönetimi ve denetimi´´ alanında yapmış,ulusal ve uluslararası makalesi yayınlanmıştır.Ayrıca tarih alanında sınavlara hazırlık soru bankası kitabıda yayınlanan okul müdürümüz sırasıyla Gaziantep islahiye Hasanlök İlköğretim okulu,Kartal Atatürk ilköğretim okulu,Sancaktepe Anadolu Lisesi,Burak Bora Anadolu Lisesi,Şehit Polis Kemal Tosun Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde öğretmenlik ve yöneticilik yapmıştır.Ayrıca Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 4 yıl özel büro görevinde bulunan müdürümüz evli ve 2 kız çocuk babasıdır.